måndag, januari 30, 2012

Så här ser verkligheten ut, lamm föds
och sedan äter vi dem. 
Man tager en lammstek med ben, tar bort lite av fettet, och bryner den i olivolja och finhackad ingefära, vitlök, salt, svartpeppar och curry (blanda flera sorter om du har det).
Skär två gula lökar och fyra tomater i bitar. Finhacka 4 cm ingefära och 4 vitlökar. Stek i samma fräs som lammsteken. Krydda med salt, svartpeppar och curry.
Peta ner steken i en gryta, häll över tomatsteket. Salta lite extra. OBS! Ha inte i någon vätska!
Puttra på halvsvag värme i 3,5 timmar. Vänd steken då och då. Ta loss från benet. Skär i lagom stora bitar. Häll tillbaka i koket. Servera med kokta potäter eller ris.
Det är sååååå gott! (Mimmis recept från 60-talet.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Arlas vd är extremt ledsen

Jomen så är det. Arlas VD är jätteledsen över det han sett på de förvisso icke spårbara filmerna och bilderna från den utpekade mjöl...