fredag, oktober 21, 2011

Frossa i exponeringen av en död kropp

Jag mår illa av exponeringen av en mördad diktator. (OBS! inte att han är död.) Tänker så här; om någon människa skulle utsätta mig för optimerad kreativ tortyr, allt från att plåga mig till att plåga mina närmaste (vilket givetvis är värre) - och min plågoande sedan dör, så skulle jag aldrig grisa ner mig i bilder, filmer, realtid där liket, kroppen, kadavret av den före detta levande människan förnedras.
Intellektuellt lägre stående däggdjur än människan beter sig inte ens så. Det handlar inte om moral, det handlar om att jag inte vill sänka mig till den med största sannorlikhet psykiskt störda diktatorns nivå. Det handlar inte inte om symbolvärden, det rättfärdigar bara en fortsättning. Vad ska jag säga? Som vanligt blir jag kvasireligiös och tänker stilla; förlåt. Förlåt de som plågat dig istället för att spotta på dem, då sparar du kraft och kan gå vidare.

Arlas vd är extremt ledsen

Jomen så är det. Arlas VD är jätteledsen över det han sett på de förvisso icke spårbara filmerna och bilderna från den utpekade mjöl...